Etiketteermachines

B.A.T. Machinebouw ontwerpt en bouwt sinds 1994 een groot scala aan etiketteermachines. Wanneer het gaat om een eenvoudige applicatie of juist om een geavanceerde etiketteermachine, bij B.A.T. Machinebouw zijn deze systemen zeker al eens ontworpen of gebouwd.

De machines van B.A.T. Machinebouw zijn op eenvoudige wijze samengesteld, daarom maken we zoveel mogelijk gebruik van modulaire componenten en standaard etiketteerapplicaties. Of het nu gaat om enkelzijdig, tweezijdig, roterend, conisch of lus etiketteren, B.A.T. Machinebouw kan u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Ook het etiketteren met hoge plaatsnauwkeurigheid is voor ons geen probleem.

B.A.T. Machinebouw levert ook print- en aanbrengsystemen waarmee etiketten direct, inline, voorzien kunnen worden van de benodigde geprinte productinformatie. Omdat de informatie op het etiket steeds uitgebreider wordt, en met de dag verandert, zorgt dit steeds vaker voor vertragingen in de productie. Onze print- en aanbrengsystemen zorgen voor een hoge kwaliteit en snelheid wat resulteert in het reduceren van de omstel-tijden.

Meer informatie?